Om oss Våra behandlingar Kontakt

Sv/En

Tandundersökning

Regelbundna undersökningar gör att vi i tid kan upptäcka tecken på begynnande karies och andra tandsjukdomar. Vi ger dig tips och råd om vi upptäcker områden i munnen som du behöver fokusera mer på vid borstningen.

Grunden till en god tandhälsa

Hos oss kan du komma på regelbundna tandundersökningar där vi tittar på dina tänder och försäkrar oss om att de är i bra skick. Vi tar bort plack och eventuell tandsten, och förebygger på så sätt tandsjukdomar som karies och tandlossning. Den egna tandskötseln är den viktigaste pusselbiten i en god tandhälsa, och tillsammans med regelbundna undersökningar ger du dina tänder goda förutsättningar att må bra och hålla livet ut.

Hur ofta bör du besöka tandläkaren?

Hur ofta beror på din allmänna tandhälsa och på hur väl du sköter dina tänder. Hur starka tänder man har är ärftligt, vissa har till exempel större benägenhet att få tandsten än andra, något som givetvis ökar risken för karies. Vi gör alltid en individuell bedömning av hur ofta du bör komma på undersökning, vissa klarar sig bra med ett besök vartannat år, medan andra behöver komma var sjätte månad. Vi ger dig alltid en rekommendation på när ditt nästa återbesök bör vara, men i slutändan är det naturligtvis du själv som bestämmer hur ofta du vill komma på en tandundersökning.

Kontakta oss!

010-175 07 07

info@lanstandvarden.se

Vilka är vi?

Länstandvården

Delbetalning

Våra behandlingar

Tandundersökning

Tandimplantat

Tandreglering

Estetisk tandvård

Akuttandvård

Kontakta oss!

info@lanstandvarden.se

010-175 07 07

Sociala medier

Instagram

Facebook

Länstandvården Hägersten AB | 559213-6849 | Läkarhuset, Fruängsgången 2, 129 52 Hägersten | Dataskyddspolicy