Om oss Våra behandlingar Kontakt

Sv/En

Tandreglering

Vi erbjuder flera olika metoder för tandreglering, men slutmålet är alltid detsamma: att vi ska få dina tänder att ställa sig i raka led och att du ska våga skratta och le igen.

Vi sätter dina tänder på plats

Har du snedställda tänder eller gluggar som du är missnöjd med? Tandreglering fungerar lika bra för vuxna som för barn, och idag finns metoder som är helt osynliga, liksom tandställningar som kan tas ut vid behov. När du får behandlingen, kommer vi tillsammans fram till vilken metod som passar bäst för dina behov och ditt bettfel. Vi kan erbjuda flera olika metoder för tandreglering, som alla har sina fördelar.

En långsam men effektiv process

Tänder sitter stadigt i käkbenet, men de kan fås att flytta på sig. Principen för tandreglering är att man ställer in tandställningen i syfte att skapa ett litet tryck på tänderna som får verka över tid. När tänderna väl har flyttat på sig, justerar vi tandställningen ytterligare i rätt riktning så att tryck återigen uppstår. Denna process upprepas tills att önskat resultat uppnåtts. Det är egentligen sättet som trycket ställs in på, samt hur in- och utsättningen av tandställningen går till, som skiljer de olika metoderna åt, grundprincipen är dock alltid densamma.

Kontakta oss!

010-175 07 07

info@lanstandvarden.se

Vilka är vi?

Länstandvården

Delbetalning

Våra behandlingar

Tandundersökning

Tandimplantat

Tandreglering

Estetisk tandvård

Akuttandvård

Kontakta oss!

info@lanstandvarden.se

010-175 07 07

Sociala medier

Instagram

Facebook

Länstandvården Hägersten AB | 559213-6849 | Läkarhuset, Fruängsgången 2, 129 52 Hägersten | Dataskyddspolicy