Om oss Våra behandlingar Kontakt

Sv/En

Estetisk tandvård

Tänder har idag, mer än förut, blivit något vi tittar på och uppskattar hos andra. Det är därför helt naturligt att vi själva vill vara nöjda med utseendet på våra tänder.

Estetiska behandlingar

De två vanligaste behandlingarna inom estetisk tandvård är tandblekning och skalfasader. Hos oss på Länstandvården finns specialister med lång erfarenhet av båda teknikerna. Vi använder oss av säkra och moderna metoder som ger dig ett bländande vackert leende.

Tandblekning

Tänder mörknar när man blir äldre. Det beror på att tandemaljen blir tunnare och det lätt blå- eller gultonade dentinet lyser igenom. Dessutom får tänderna missfärgningar av vissa livsmedel, framför allt kaffe, te och vin. Även rökning och snusning gör tänderna missfärgade över tid. För att få tillbaka den vita färgen kan man bleka tänderna och göra dentinet ljusare, samt ta bort fläckar och missfärgningar.

En tandblekning genomförs med hjälp av en tandskena fylld med en blekningsgel som placeras på dina tänder. Hur länge skenan får stanna på, avgör hur många nyanser tänderna bleks. Efter tandblekningen är dina tänder vitare, men det är viktigt att komma ihåg att missfärgningarna lätt kan återuppstå om du fortsätter att konsumera de missfärgande livsmedlena.

Skalfasader

Skalfasader är, som namnet antyder, tunna skal av porslin som tillverkas för att efterlikna dina tänder och passa in i munnen. Fasaderna limmas sedan fast på de tänder som är skadade eller missfärgade. Ibland tillverkas skalfasader för en hel främre tandrad och sätts fast på en och samma gång. Skalfasader ser helt naturliga ut och är en smart samt kostnadseffektiv lösning som ger dig ett vackert leende under en lång tid.

Kontakta oss!

010-175 07 07

info@lanstandvarden.se

Vilka är vi?

Länstandvården

Delbetalning

Våra behandlingar

Tandundersökning

Tandimplantat

Tandreglering

Estetisk tandvård

Akuttandvård

Kontakta oss!

info@lanstandvarden.se

010-175 07 07

Sociala medier

Instagram

Facebook

Länstandvården Hägersten AB | 559213-6849 | Läkarhuset, Fruängsgången 2, 129 52 Hägersten | Dataskyddspolicy