Vad vi erbjuder inom tandvård

Hos oss kan du, utöver regelbundna tandkontroller och hjälp med att ta bort plack och tandsten, få hjälp med:

Tandundersökning

Regelbundna undersökningar är tillsammans med egenvården det viktigaste för att behålla en god tandhälsa livet ut. Vi upptäcker problem i tid så att de inte förvärras.

Tandimplantat

Tandimplantat är den bästa metoden för att permanent ersätta en eller flera tänder. Vi är experter på tandimplantat och använder oss av moderna och säkra produkter.

Tandreglering

Vi kan hjälpa dig att få ordning på snedställda tänder eller kanske en glugg som du är missnöjd med. Effektiv tandreglering som anpassas utifrån dina behov.

Akuttandvård

Har du kraftig smärta i en tand bör du söka akut hjälp. Likaså om du fått en skada eller slagit ut en tand. Vi hjälper dig att bli av med smärta och avhjälper akuta problem.

Estetisk tandvård

Har du missfärgningar eller skador på tänderna så finns det metoder för att bli av med eller dölja dem. Vi erbjuder bland annat tandblekning, där vi gör dina tänder några nyanser ljusare, och skalfasader, där vi tillverkar tunna porslinsfasader som fästs ovanpå tänderna och ser ut precis som din riktiga tandrad.

Barntandvård

I Sverige går barn och ungdomar upp till 23 år gratis till tandläkaren. Det gäller så klart även här hos oss på Länstandvården. Genom regelbundna undersökningar upptäcker vi problem som karies eller snedställda tänder tidigt och kan vidta rätt åtgärder, så att ditt barn får starka och friska tänder som håller livet ut.

Välkommen in på konsultation

Om du är intresserad av en behandling för exempelvis tandimplantat eller estetisk tandvård så är du välkommen in på en konsultation, där vi kan förklara hur behandlingarna går till vad det brukar finnas för tidsplaner och så vidare. Dessa frågor är alltid individuella och skiftar beroende på din ålder, vilken metod som passar bäst och så vidare.

Först när du fått all väsentlig information och känner dig säker på hur allt kommer att gå till så påbörjar vi behandlingen. Kontakta oss idag för en konsultation kring den behandling du är intresserad av!

Tandvård för dig i Fruängen, Liljeholmen, Älvsjö...

Att genomgå en längre tandvårdsbehandling innebär för det mesta flera tandläkarbesök. Då är det bra att ha nära till tandläkaren. Till Fruängen är det nära från såväl Liljeholmen och Älvsjö som från Bredäng, Segeltorp, Hägersten, Västberga och andra delar av Söderort. Bor eller jobbar du i Söderort så är vi det självklara valet när du vill ha en kvalitativ tandvårdsbehandling som förbättrar din tandhälsa eller utseendet på dina tänder.

Kvalitativa behandlingar i Fruängen

Oavsett vilken typ av behandling du får hos oss så kan du vara säker på att den utförs av en erfaren tandläkare som är väl påläst om de senaste teknikerna för den aktuella behandlingen. Vi vill vara en komplett tandvårdsmottagning och därför har vi specialister inom flera områden, som till exempel tandkirurgi och estetisk tandvård likaväl som allmäntandvård.

När du kommer till oss för behandling börjar vi alltid med en konsultation där du berättar om dina besvär och vad du vill hjälp med. Vi undersöker dina tänder och ger dig information om vad vi kan göra och vilka alternativ som finns. Det är viktigt för oss att du som kund har en realistisk bild av vad behandlingen kan få för resultat med de olika behandlingsmetoderna. Med det sagt är det mesta möjligt vad gäller både kirurgisk och estetisk tandvård, och vårt mål är alltid att du ska vara hundra procent nöjd med din behandling efteråt!

Skyddsåtgärder vi kräver för din och personalens säkerhet p.g.a. COVID-19.
1. Vid ankomst, kontrollerar vi din temperatur. 2. I vänterummet, förser och ber vi dig använda handsprit för desinfektion. 3. Vid behandling, använder personalen sig av skyddsutrustning för att förebygga smittspridning.